2013. június 14., péntek

Azok a szemeeeek *o*
Nincs rá szóó..♥


Miley Instagram :)
Beautiful



Miley profilképe Twitteren.:)


J Niice rakta ki Twiterre 3 órája.:)
@mileycyrus Odavagyok az új hajáért. Készen áltok a #nyárra?




New Miley rajz. :)
Miley Twitter Június 09.



 Chitown " - Töltötte fel Miley ,hivatalos FB oldalára és Twiterre 40 perce. :)



Clark Samuels photoshoot, 2006. Miley itt még 14 éves volt.:)


 

Miley és Justin Június 09-én Los Angelesben egy klubban.:)

#1

#2



Miley kiáll Justin Bieber mellett


Miley-t június 11-én, reggel interjúvolták meg egy rádióadásban, ahol megkérdezték tőle, hogy kit választana: Harry Styles-t vagy Justin Bieber-t. A szőke szépség pedig egyből rávágta Biebs nevét: „ Azt kell mondjam Justin Bieber, mivel jó barátom."





.



Amanda Bynes beszólt Miley Cyrus-nak


'Csúnya vagy Miley Cyrus' - írta Amanda Bynes twitteren Miley-nak, amihez képet is csatolt. Miley higgadt ember módjára pedig csak annyit reagált: „Ez olyan szomorú, én nem fogok rátenni még egy lapáttal. Szurkoltam a visszatéréséért egészen addig, míg támadni nem kezdett.” 

A botrányhősnő kirohanását Perez Hilton sem nézte jó szemmel, de rögvest ő lett a következő áldozat, akit Amanda a csúnya jelzővel illetett. Drake, akivel egyébként Amanda korábban nagyon szívesen összeszűrte volna a levet, szintén megkapta a magáét - a leányzó róla is feltett ugyanis egy képet, hozzáfűzve, hogy "ronda az arca, vagy mi?". Megjegyezte azt is, hogy csak azért szereti Drake-et, mert csúnya. Nem csak Perez Hiltont vagy Draket támadja de Rihanna-nak is beszólt jó párszor, Drake persze Amanda mellé ál, állítása szerint Amanda nem bolond mert leborotválta a haját..


Drake így nyilatkozott Amanda viselkedédéről:
„Ő ugyanaz a szép, vicces művész, aki azelőtt volt, de úgy döntött, megváltoztatja a frizuráját. Azért, mert leborotválta a fejét, nagyon sok támadást kapott. Most mindenki azt mondja róla, hogy bolond” – egyúttal tagadta, hogy Amandának mentális problémái lennének.







Miley a Myspace party-ján Június 12-én. :)





Flashback Friday - Villám visszatekintős Péntek
Miley Twitter Június 14.:)